Η Νo1 παρουσίαση του PROFHILO® STRUCTURA στην Ελλάδα, πρώτη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, έγινε η επίσημη παρουσίαση του PROFHILO® STRUCTURA, στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο Κολωνάκι.
Με το PROFHILO® STRUCTURA η MARUGA GROUP καλωσορίζει την new_era στην αντιγήρανση.

Το PROFHILO® STRUCTURA εισάγει μια νέα εποχή στη φροντίδα της επιδερμίδας.
Χάρη στη κορυφαία προηγμένη τεχνολογία NAHYCO Hybrid Technology, το PROFHILO® STRUCTURA επαναπροσδιορίζει τους κανόνες της φυσικής ενίσχυσης της επιδερμίδας, επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος. Η μοναδική του σύνθεση και η καινοτόμος προσέγγισή του προσφέρουν απαράμιλλα αποτελέσματα, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πραγματικά πρωτοποριακή λύση για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον διεθνώς αναγνωρισμένο Dr. Eyal Kramer για την επιστημονική καθοδήγηση και την ενδελεχή παρουσίαση του προϊόντος. Με μεγάλη εκτίμηση ευχαριστούμε τον Δρ. Ευάγγελο Πιτσαργιώτη για την ομιλία του και την πολύτιμη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστούμε επίσης όλους όσοι παρευρέθηκαν και στηρίζουν με την σειρά τους το όραμα της Maruga Group και της IBSA DERMA.